Kennismaking

In zee gaan met Kim Versluys Onderzoek en Advies betekent een nauwe samenwerking met mij. Ik stel me graag voor! Dat doe ik geheel in stijl aan de hand van enkele onderzoeksuitkomsten.

Ik ben enthousiast en nieuwsgierig, ik kan me goed in anderen verplaatsen. Uit persoonlijkheidstests blijkt dat ik flexibel en vindingrijk ben en aandacht heb voor detail. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben een scherpe waarnemer. Ik hanteer voor mijzelf hoge kwaliteitsnormen en pas mij makkelijk aan. Ik zie van iedere situatie de positieve kant in.

Voor onze samenwerking betekent dit dat ik mij goed kan inleven in de situatie van mijn opdrachtgever en de doelgroep, dat ik maatwerk lever, ik mij aan de gemaakte afspraken houd en dat mijn diensten van uitstekende kwaliteit zijn.

ERvaring

Ik hanteer het 'practice what you preach'-principe en werk volgens de regels en gebruiken die ik mijn studenten aanleer. Ik begeleid afstudeerders en geef lessen kwalitatief doelgroeponderzoek en concepttesting aan toekomstige conceptontwikkelaars van de opleiding International Lifestyle Studies (Fontys Hogescholen).

Ik heb onderzoeken uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers, zoals de Ministeries van OCW, SZW en VWS, het UWV, de VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten), L'Oréal, NTR Schooltv, easyJet, banken en zorgverzekeraars.


Ik heb ervaring met veel verschillende onderzoeksvragen, zoals het opstellen van klantprofielen, meten van de boodschapoverdracht van reclame-uitingen, vaststellen van de kennis van voorgenomen beleid en de perceptie van de kwaliteit van de klantenservice. Bij nagenoeg elk onderzoek formuleerde ik adviezen. Ik kan zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek uitvoeren.  

Tijdens mijn studie Sociologie leerde ik kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksvaardigheden. Ik werkte zes jaar voor onderzoeksbureau GfK, waar ik kwalitatief en kwantitatief en onderzoek uitvoerde. 
nieuws·gie·rig (bn, bw)
1 (te) verlangend te weten
maat·werk (het; o) 
1 op maat gemaakte kleding
2 werk dat precisie en flexibiliteit vereist
so·cio·lo·gie (de; v) 
1 leer, wetenschap van de samenleving
Algemene Voorwaarden KV O&A.pdf
click to download